.

.

lauantai 2. toukokuuta 2015

Rantakausi avattu!!!


Näin se vain on, että vapun kunniaksi me pimut avattiin rantakausi. Keli ei ollut ihan täydellinen rantsuiluun, mutta menoa se ei hidastanut. Pikemminkin viileä keli vauhditti menoa! Matka biitsille ei ollut helppo kuten kuvasta näkee. Aikas mättähältä mättähälle vei meidän askeleet. Tää rantsu on vain näin keväisin käytössä, kun kesät siellä majailee jonkin sortin sorkkaeläimiä pitämässä rannan kunnossa. Saa nähdä milloin meille käy köpelösti ja vastaa rymistelee villi mullilauma...


Pienet tassun kastelut ei haittaa kun tällainen paratiisi odottaa perillä. Eikä muuten ollu muita paikalla! =D

Pakkohan se oli ottaa lähikuvakin Umen komeasta rantalookista.

Kaino löysi rannalta todella mielenkiintoisen pressun. alkuun sitä kierreltiin, mutta pian siinä jo tallottiin päälläkin.

Viisaat päät yhteen josko hajun lähde selviäisi. Rannalla tuntui olevan herkkutuoksuja yllinkyllin.

 Ja oli se Kainokin kauniina.

Ja siihen huippukohtaan taas, rantamylläykseen. Molemmat pimut kun on nyt hyvässä iskussa, kun kävimme Kaisalla hoidossa. Ume sai perus jumi neulotukset ja Kaino maksaa ja ruuansulatusta tukevia neuloja. Kainosta lähti heti se pöhö pois! Nyt on kolmen viikon välein neuloitus kuuriluontoisena, että saadaa elimistö balanssiin.

Jihuu ja taas mennään!!!
Välissä sitten  pikku jäähyt ja pressun tarkastelua yhdessä.

Kunnes taas painittiin. Jos eka kierros oli vauhtia niin nyt oli töminää.

  Pakollinen Umen pyöräytys.

No kyllä se vauhti löytyi lopussakin.

Vipa kuva joka oli kameraan tullu olikin se paras. Tässä kiteytyy kyllä kaikki hauskuus mitä reissussa koettiin. Ja mamia aina niin lämmittää katsoa kun Kaikku on saanut elämän ilonsa taas takaisin!!!! Akupunktiossa ON taikaa!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti